Spring naar content

Van Uden Holding

Investing 175 years of experience in a sustainable future

Van Uden is een wereldwijd opererende investeerder in voedsel, drank, schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten, bouwmaterialen en particulier en commercieel vastgoed. Ons doel is een hechte samenwerking met gelijkgestemde ondernemers, gericht op het vervullen van primaire levensbehoeften. We zien dit als voorwaarde voor vooruitgang en een duurzame toekomst voor iedereen.

Over Van Uden

Een familiebedrijf, betrokken bij onze deelnemingen

Als familiebedrijf hechten we aan de waarden die ons sinds de oprichting in 1848 houvast bieden. Om te beginnen investeren we altijd met het oog op de lange termijn. De relaties die we met onze partners aangaan verdiepen zich met de jaren, hun uitdagingen en de wensen van hun klanten staan vanaf dag één centraal. Daarnaast onderscheiden we ons in de markt door flexibiliteit, expertise en milieuvriendelijke oplossingen.

75FC9B28-7A03-4FCB-AB61-A1464FF514EE

We beschouwen onze deelnemingen als onderdeel van ons eigen bedrijf.

Deelnemingen

Toegewijd aan verantwoorde vormen van productie en logistiek

Bij Van Uden bundelen we onze krachten met bedrijven die zich committeren aan verantwoorde vormen van productie en logistiek. Over het algemeen betreft het gerenommeerde ondernemingen met een stevige marktpositie. Uiteraard staan we ook open voor snelle groeiers die op zoek zijn naar kapitaal voor hun expansie.

Schermafbeelding 2022-03-30 om 14.35.53

Investeren in logistiek en industrieel vastgoed

_dsc4829_selectie nedcargo_onbewerkt_LowRes kopie
Schermafbeelding 2022-03-28 om 12.18.03
20220414_BR_vanUden_groep2_DSC5968-2

Team

"Als familiebedrijf investeren wij in solide samenwerkingen en zijn we betrokken bij onze deelnemingen"

Wereldwijd iets teruggeven aan de samenleving

Iets teruggeven aan de samenleving: dat heeft Van Uden altijd gedaan, bijvoorbeeld in de vorm van jaarlijkse donaties aan kunst- of liefdadigheidsinstellingen. Denk hierbij aan musea, orkesten, Theater Rotterdam Schouwburg, het Sophia Kinderziekenhuis, Diergaarde Blijdorp en een weeshuis annex school in Vietnam.